Afstemming

Lekker spiritueel en misschien een tikkie vaag, maar wel waardevol. De afstemming.

Bij een afstemming leg ik op een spirituele manier contact met jouw ziel/Hogere Zelf en schrijf ik op wat jouw ziel me te vertellen heeft. Dit kan een antwoord zijn op een vraag of situatie waar je mee zit in je leven, werk, relaties, wat er dan ook in je opkomt (en die je me van tevoren doorgeeft) of je laat het open en wacht af wat er omhoog komt tijdens de afstemming.

Je hoeft hiervoor niet op een bepaalde dag of tijd beschikbaar te zijn. Ik kies zelf een geschikt moment. En dan maakt het niet uit wat jij aan het doen bent.

Je ontvangt de afstemming per mail, zodat je die op elk moment weer erbij kan pakken en kan lezen. Levertijd is ongeveer een week na aanvragen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag via het formulier hieronder jouw afstemming aan.

Wat zeggen anderen?

  • Wat een prachtige afstemming. Precies raak, want ik denk dat dat wat jij benoemt, precies hetgeen is wat ik te doen heb.
  • Je slaat de spijker wel op de kop! Je afstemming bevestigde mijn gevoel , een groot compliment naar jou hoe jij dit allemaal durft en doet en iemand net dat ene geeft wat op dat moment nodig is!!
  • Wauw, Erzsi! Gewoon…wauw! Dit voelt zo kloppend, van begin tot eind.
  • Wauw Erzsi, wat een prachtig bericht stuur je me. Dankjewel voor je voedende woorden! Ze komen op het juiste moment en inspireren enorm. Heel waardevol, nogmaals dankjewel.
  • Erzsi! Heel mooi. Wauw wat waardevol dit. Bijzonder wat je dan doorkrijgt. Dank je wel!
Geschreven afstemming Erzsi de Letter