Body Mind Business Heidag

Speciaal voor ondernemers

1 dag op een fijne, inspirerende locatie. Even weg van alles. 100% focus op jou en je bedrijf. Aan de slag met die uitdaging waar je al een tijd tegenaan loopt of het idee dat maar niet concreet wordt.

Dat is precies wat je gaat doen op de Body Mind Business heidag.

Samen met mij, in je bedrijf en je uitdaging of idee duiken:

  • Uitzoeken wat je tegenhoudt om hiermee aan de slag te gaan
  • Helder krijgen wat je ermee wilt
  • Concreet maken hoe je dit aan gaat pakken

Zodat je afkomt van dat meh-gevoel en je het yeah-gevoel voor je bedrijf weer terug krijgt.

Aandacht voor Body & Mind

Een belangrijk onderdeel van de dag is een flinke wandeling; aandacht voor je body en mind. Zo’n wandeling is een ideaal moment om je ideeën en belemmeringen uit te spreken. Praten gaat vaak makkelijker als je niet tegenover elkaar zit, maar naast elkaar loopt.

Daarbij wordt het door je lijf in beweging te brengen, vanzelf stiller in je hoofd. En ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en inspiratie.

Aandacht en tijd voor je Business

Vanuit het uitspreken, gaan we aan de slag met uitdiepen en uitwerken. Ervoor zorgen dat je uit het cirkeltje komt waar je in je hoofd in vast zit.

Concreet bepalen wat de meest logische eerste stappen zijn om aan de slag te gaan. Stappen waarmee je momentum creëert om op door te pakken. Die trein op gang krijgen en houden.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de mogelijke beren op de weg, zodat je weet hoe je ze kunt tackelen wanneer ze opduiken. Dat soort blokkades kun je maar beter voor zijn.

Wat levert dat op?

Door dingen uit te spreken en concreet te maken, creëer je helderheid. Geen vaag gedoe meer, maar duidelijk voor je zien wat je tegenhoudt, waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen. Opgeladen en geïnspireerd naar huis met je heldere stappenplan.

  • Om bijvoorbeeld je aanbod of je marketingkanalen aan te passen zodat ze beter bij je passen
  • Een manier vinden waarop je zichtbaar wordt op een manier die bij jou past
  • Een strategie ontwikkelen om meer klanten aan te trekken of te starten met een podcast, groepsprogramma of een online training

En na die dag?

Na de heidag heb je mij nog een maand lang als motivator en inspirator op afstand.

Trek aan de bel wanneer je het gevoel krijgt dat je stilvalt. Dan kijken we samen wat er in de weg zit en hoe je weer op gang komt om die stappen te zetten die je op de hei bepaalt hebt.

En natuurlijk check ik ook regelmatig bij jou in om te kijken hoe het ermee staat en of je ondersteuning nodig hebt.

Voor wie is dit geschikt?

Voor zzp’ers en ondernemers die wel vooruit willen en groeien met hun bedrijf, maar die vastlopen omdat ze:

  • veel ideeën hebben en niet weten waar ze moeten beginnen
  • de neiging hebben om dingen groot en ingewikkeld te maken
  • moeite hebben met zichtbaar zijn, zichzelf en hun kennis te verkopen (help, social media!)
  • moeite hebben met voor zichzelf kiezen en doen waar ze blij van worden

Is een dag wel genoeg?

Dat hangt van je uitdaging of idee af en met hoe goed je jezelf kan motiveren en bijsturen.

Je gaat niet per se met een A-Z plan naar huis. Wel met een goed plan om mee te starten en een doel om naartoe te werken.

Als je eenmaal echt ergens aan begint, lopen dingen vaak net even anders dan je vooraf bedacht had. En kan het nodig zijn om tussentijds te evalueren en bij te sturen.

Dan ben ik er op afstand nog voor je en kunnen we samen bekijken wat op dat moment de meest logische volgende stappen zijn. Daarom ook geen plan van A-Z, maar een plan om mee te starten.

Waar doen we dit?

Op een fijne rustige plek, van waaruit we zo het groen in lopen voor tijdens die wandeling. Ergens in Zuid-Holland. Datum spreken we af in onderling overleg. Van 10 – 16 uur.

Wat kost dat?

De Body Mind Business Heidag inclusief een maand ondersteuning op afstand kost € 497,- excl. btw. Inclusief koffie/thee en lunch. Want die innerlijke mens moet natuurlijk ook verzorgd worden.

Zie jij dit wel zitten?

Super leuk! Mail me voor meer informatie of vul dit formulier in, zodat we een datum kunnen prikken.

Wil je eerst kennismaken of heb je nog vragen?

Dan plannen we vooraf een gratis online kennismaking van ongeveer een half uur. En kun je aan de hand daarvan beslissen of je een heidag wil boeken.

Wie weet tot snel op de hei!

Body Mind Business Heidag Erzsi de Letter