Content Brainstorm

Waar moet ik nu weer iets over delen?
Dit weet iedereen toch al?
Wie zit hier nou op te wachten?

Dit soort gedachtes ken je vast wel. Die zijn behoorlijk killing voor je inspiratie en motivatie om content te creëren. Blogs voor je website. Posts voor social media. Podcasts. Nieuwsbrieven. You name it.

Om content te creëren heb je positieve energie en inspiratie nodig. Niet zo’n stemmetje dat roept ‘serieus, ga je hier wat over delen?’. En een flinke waslijst onderwerpen waar je er zo eentje uit kan pikken, helpt ook enorm om aan de slag te gaan.

En dat is precies het resultaat van de Content Brainstorm!

Hierin brainstormen (duh) wij samen over onderwerpen die helemaal bij jou en je bedrijf passen.

Maar dat kan ik toch ook in mijn eentje doen?

Jazeker, dat kan ook. Maar dat is meestal lang niet zo effectief als brainstormen met iemand anders samen. In je eentje blijf je sneller hangen in hetzelfde straatje en is het lastiger om andere invalshoeken te bedenken.

Hoe werkt het?

Ik duik van tevoren in je website en social media om alvast een beetje feeling te krijgen met wat je doet en deelt. Wij gaan een uur brainstormen en ik stel je allerlei vragen waardoor je op nieuwe onderwerpen komt.

De Content Brainstorm vindt online plaats en de opname krijg je toegestuurd.

Wil je daarna weten of je blog, post of nieuwsbrief vlotter en/of lekkerder leesbaar kan? Mail me je teksten. Ik check ze en verbeter waar nodig (tot een maximum van 1 uur tijdsbesteding).

Wat kost het?

De Content Brainstorm kost € 150,- excl. btw.
Een abonnement voor 5 of 10x is ook mogelijk.

Yes, ik wil een content brainstorm!

Super leuk! Mail me om een afspraak te maken.