Frisse blik

Het brainstorm- / spar-/ meedenkmoment voor ondernemers die behoefte hebben aan een frisse blik van buitenaf.

Zou het niet handig zijn als je af en toe gewoon even vrijblijvend met iemand kan sparren over dingen in je onderneming? Zonder dat het eigenlijk bedoeld is als kennismaking voor een business coaching traject?

And don’t get me wrong, daar is niets mis mee, maar soms wil je gewoon even sparren zonder die follow-up. Even iets tegen iemand aanhouden. Die ander’s frisse blik op jouw vraag horen. Of de tips en trucs die je zelf niet kent.

Bijvoorbeeld over:

  • hele praktische dingen als e-mail marketing, je klanten online laten betalen, webinars, social media, podcast, webinars, inspiratie voor content, moet je ook een freebie, etc.
  • je strategie, aanbod en of je nou eigenlijk wel doet waar je blij van wordt
  • en of het wel of niet tijd is om ergens mee te stoppen, etc.

Als je in je hoofd op een bepaald onderwerp blijft hangen, heb je vaak de neiging om het groot en ingewikkeld te maken, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is.

Wat levert het op?

Ik hou van simpel en praktisch. Duidelijke taal, eventuele doorverwijzingen voor als je ergens hulp bij nodig hebt of linkjes naar handige websites, artikelen, social media accounts die in een dergelijk onderwerp gespecialiseerd zijn, of wat dan ook helpend is.

Zodat jij weer helderheid krijgt en vooruit kan. Met nieuwe energie.

Dus vandaar het Frisse blik gesprek. Met mij. Lekker makkelijk online. Of live, wandelend door de polder. Krijg je er ook nog een fris hoofd bij. 😉

Praktische informatie

Een gesprek duurt 60-90 minuten en kost € 100,- excl. btw. Je kan het opnemen als je dat fijn vindt, zodat je het later nog terug kan luisteren. Na aanschaf via de knop kun je direct datum en tijd prikken in mijn online agenda. Lekker makkelijk.

Vooraf hoor ik graag kort waar je mee zit, zodat ik me op het gesprek kan voorbereiden. Indien je wil dat ik ook een blik werp op je Human Design chart, vul dan ook je geboortegegevens in.

Wat zeggen anderen erover?

Erzsi heeft mij weer veel mooie en heldere inzichten mogen geven voor mijn bedrijf, marketing, website, berichten om te plaatsen en meer. Zeer waardevol om zo aan de slag te kunnen op een makkelijke en laagdrempelige manier. En zo kom je meteen weer buiten en ben je in beweging. Wil jij voor jouw bedrijf ook advies? Bijvoorbeeld voor het inrichten van social media, website, welke teksten plaats je op de website, etc? Dan moet je zeker eens met Erzsi gaan babbelen. Een aanrader!” Dieke Polstra, Blijlesjuf

Heb je een vraag?

Stuur me een mail. Ik antwoord altijd.

Frisse blik Erzsi de Letter Oplaadstation