Frisse blik

Het brainstorm- / spar-/ meedenkmoment voor als je behoefte hebt aan een frisse blik van buitenaf.

Zou het niet handig zijn als je gewoon eens vrijblijvend met iemand kan sparren over dingen in je leven? Zonder dat het bedoeld is als kennismaking voor een traject?

And don’t get me wrong, daar is niets mis mee, maar soms wil je gewoon even sparren zonder die follow-up. Iets tegen iemand aanhouden. Die ander’s frisse blik op jouw vraag horen. Je verhaal doen aan iemand die luistert en die jou nog niet kent. Want dat is soms makkelijker dan het delen met iemand dichtbij je staat.

Bijvoorbeeld over:

  • of het wel of niet tijd is om ergens mee te stoppen
  • of juist met iets nieuws te beginnen
  • of je nu wel of niet een andere baan moet zoeken of in je bedrijf toe bent aan een andere richting

Als je in je hoofd op een bepaald onderwerp blijft hangen, heb je vaak de neiging om het groot en ingewikkeld te maken, terwijl dat meestal helemaal niet nodig is.

Wat levert het op?

Ik hou van simpel en praktisch. Duidelijke taal, eventuele doorverwijzingen voor als je ergens hulp bij nodig hebt of linkjes naar handige websites, artikelen, social media accounts of wat dan ook helpend is.

Zodat jij weer helderheid krijgt en vooruit kan. Met nieuwe energie.

Dus vandaar het Frisse blik gesprek. Met mij. Lekker makkelijk online. Of live, wandelend door de polder. Krijg je er ook nog een fris hoofd bij. 😉

Praktische informatie

Een gesprek duurt 60 minuten en kost 77,- incl. btw. Je kan het opnemen als je dat fijn vindt, zodat je het later nog terug kan luisteren. Na aanschaf via de knop kun je direct datum en tijd prikken in mijn online agenda. Lekker makkelijk.

Vooraf hoor ik graag kort waar je mee zit, zodat ik me op het gesprek kan voorbereiden. Bij voorkeur ontvang ik daarbij ook je geboortedatum, -tijd en -plaats zodat ik een blik kan werpen op je Human Design chart en horoscoop. Dan kan ik mijn vragen nog beter op jou afstemmen. En nee, daar is niks zweverigs aan.

Wat zeggen anderen erover?

“Erzsi is een erg prettig, laagdrempelig persoon. Ze is betrokken en luistert goed. En door haar fijne dosis nuchterheid is zijn haar inzichten heel praktisch en toepasbaar.” Thessa

Erzsi heeft mij weer veel mooie en heldere inzichten mogen geven voor mijn bedrijf, marketing, website, berichten om te plaatsen en meer. Zeer waardevol om zo aan de slag te kunnen op een makkelijke en laagdrempelige manier. En zo kom je meteen weer buiten en ben je in beweging. Wil jij voor jouw bedrijf ook advies? Bijvoorbeeld voor het inrichten van social media, website, welke teksten plaats je op de website, etc? Dan moet je zeker eens met Erzsi gaan babbelen. Een aanrader!” Dieke Polstra, Blijlesjuf

Heb je een vraag?

Stuur me een mail. Ik antwoord altijd.

Frisse blik Erzsi de Letter Oplaadstation