Get started met Human Design

Wil je meer weten over je Human Design?
En heb je geen zin dit zelf uit te zoeken?

Get started met Human Design bestaat uit 2 gesprekken waarin we op basis van een aantal vragen in jouw Human Design duiken.

Human Design is een superhandig systeem dat je helpt jezelf beter te leren kennen. Maar alles over je chart zelf uitzoeken, kost tijd. Zeker als je vooral jezelf beter wilt leren kennen en niet ook alles over Human Design wil weten. Klik hier als je wil weten wat het eigenlijk is.

Hoe werkt het?

Met Get started bespaar je jezelf een hoop werk. Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken, dat doe ik voor je. En ik leg het in hapklare brokken aan je uit in 2 1:1 online gesprekken.

Na ieder gesprek ontvang je een werkboek met theorie, experimenten en reflectievragen zodat je alles rustig kan teruglezen en er ook echt mee aan de slag kan. Je kunt de gesprekken zelf opnemen via bijvoorbeeld de audiorecorder op je mobiel, zodat je ze later kan terugluisteren.

Voel het verschil

Human Design is geen quick fix. Met alleen weten hoe dingen voor jou werken, kom je er niet. Je moet het echt gaan uitproberen om het te ervaren en het verschil te voelen. Dat vraagt lef en tijd. Want veranderen gaat niet vanzelf. Je gaat je af en toe afvragen waarom je hier ook alweer aan begonnen bent. Laat je daardoor vooral niet afschrikken. Het hoort erbij!

Wat levert het op?

Human Design helpt je jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt onder andere welke manier van beslissingen nemen bij jou past, hoe je voelt of iets wel of niet bij je past en aan welke signalen je dit herkent. Je leert meer over je talenten en valkuilen en hoe je hiermee om kan gaan.

Hierdoor hoef je minder aan jezelf te twijfelen en krijg je meer zelfvertrouwen en energie. Want ergens over twijfelen en dingen uitstellen, vreet energie. Hoe meer je je Human Design toepast, hoe meer rust je krijgt in je hoofd en hoe lekkerder je in je vel zit.

Jouw investering

Get Started met Human Design
2 online sessies van 1 uur + werkboek na iedere sessie.
Speciale aanbieding voor augustus 2023 – € 175,- incl. btw.

Wil jij Get Started?

Druk op de knop om Get Started aan te schaffen. Na je betaling, plan je direct de 1e sessie in en geef je mij je geboortedatum, -tijd en plaats door. Deze gegevens heb ik nodig om jouw Human Design grafiek op te halen. Daarna ontvang je per mail een aantal vragen zodat ik het gesprek nog beter bij jou kan laten aansluiten. Ben jij er klaar voor?

Ben je ondernemer?

Twijfel je of je manier van werken en je aanbod passen bij jouw Human? Omdat je best vaak dagen hebt dat het ‘m allemaal net niet is. Waarop de inspiratie en motivatie ver te zoeken zijn. En je vooral in je hoofd zit en je druk maakt om todo’s en plannen die niet op gang komen? Ook dan kan Get Started je helpen. We kijken dan vooral naar hoe je werkt in je bedrijf en of dat aansluit bij jouw Human Design.