Gratis challenge

Stop met trutten!

4 weken lang, op maandag een mail met opdrachten voor die week om je een boost te geven om te stoppen met trutten. En meer plezier in je leven te hebben.

Start op maandag 8 april, de dag van de Nieuwe Maan. Geen toeval. 😉

Schrijfchallenge Erzsi de Letter

Voor als je vastzit en eigenlijk in beweging wil komen (letterlijk of figuurlijk), maar het toch niet doet….

Omdat je bijvoorbeeld niet precies weet hoe, te kritisch bent, jezelf in de weg zit, te weinig dingen doet waar je blij van wordt, etc. etc.

En nee, dat is helemaal niet raar. Ik herken het volledig! Ik ben enorm goed in uitstellen, ergens te lang mee doorgaan ook al weet ik allang dat het niet meer goed voor me is, me dingen voornemen en het vervolgens toch niet doen. Omdat ik bijvoorbeeld niet zo lekker geslapen heb, moe ben, teveel dingen ‘moet’ in plaats van dingen waar ik echt zin in heb.

Stap uit die vicieuze cirkel

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je vast zit. Maar het kan enorm lastig zijn om daar weer uit te komen. Omdat het bijna verlammend kan werken. Zo’n vicieuze cirkel kan worden waar je lastig uitkomt. En niet dat je leven dat per se enorm vervelend hoeft te zijn, maar meer dat het je net niet brengt waar je echt behoefte aan hebt en waar je echt blij van wordt. Tijd om dat te veranderen!

Van meh naar yeah Erzsi de Letter

4 weken lang een mail die je een kickstart geeft om in beweging te komen

Om jou een zetje te geven begint op maandag 8 april met een gratis 4-weekse challenge Stop Met Trutten. 4 weken lang krijg je op maandag een mail met tips, inspiratie en een opdracht. Bijvoorbeeld iets met schrijven, iets om te doen, jezelf wat beter te leren kennen en begrijpen. De ene keer iets serieuzers en de andere keer iets luchtigers.

En ja, die maan nemen we ook mee. De challenge begint tenslotte niet voor niets op maandag 8 april als de nieuwe maan in Ram staat. Het moment voor een nieuw begin….

In beweging komen is makkelijker met een beetje hulp

Kijk, je kan het nog een tijdje in je eentje proberen. Maar je kan ook, gratis 😉, met deze challenge meedoen en kijken wat dat je brengt. En of course, ook echt meedoen. Want met alleen het lezen van de mail en de opdracht kom je er niet. Als je iets wil veranderen in je leven, zul je zelf ook wat moeten veranderen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Oftewel, meer van hetzelfde, blijven hangen in de bekende patronen en vooral een tikkie meer meh dan yeah. Dus als jij wel wat meer vuur in je leven kan gebruiken, meer lol en plezier, meer actie en energie…. schrijf je dan in voor deze challenge! Dit keer helemaal gratis. Hierna wordt het waarschijnlijk een betaald product. Dusse, are you in?

Inschrijven kan tot en met 7 april, maar het is natuurlijk het makkelijkste als je het nu direct doet. Kan dat weer van je to-do-lijst!

Say no more!

de letter in actie

Hi, ik ben Erzsi, mentor voor muurbloempjes en laatbloeiers die niet doen waar ze echt blij van worden. En straks op hun 80e geen spijt willen hebben van alles wat ze niet gedaan hebben.

Ik ben er zelf ook zo eentje; muurbloempje en laatbloeier. Inmiddels bijna 50 en doe steeds meer waar ik echt blij van word. En laat dus langzamerhand de twijfels achter me die me tot nu toe tegenhielden.

4 weken schrijven Erzsi de Letter