Ontdek je handleiding

Zou het niet handig zijn als je jezelf wat beter begreep? Je snapt waarom je doet zoals je doet?

Er is een systeem dat je daarmee kan helpen. En je je eigen handleiding geeft. Waardoor je jezelf beter begrijpt en weet hoe je de juiste keuzes maakt.

Human Design is een superhandig systeem dat je helpt jezelf beter te leren kennen en je jouw eigen handleiding geeft.

  • Het gaat over wat werkt voor jou en hoe je dat ontdekt.
  • Hoe je het beste keuzes maakt.
  • Hoe je je leven leeft op de manier die echt bij je past.
  • Het helpt je jezelf beter te leren kennen en begrijpen.

Super interessant dus voor zelfontwikkeling en groei. Human Design is gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats. Er komt dus geen vragenlijst aan te pas. Je leest er hier meer over.

Benieuwd naar jouw handleiding?

In een 1:1 online gesprek neem ik je mee in de basis van jouw Human Design. Daardoor krijg je onder andere inzicht in op welke manier jij je door de wereld beweegt, hoe je het beste tot je recht komt, hoe je weet of iets wel of niet goed voor je is, hoe je het beste beslissingen neemt en meer.

Het gesprek duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Na afloop ontvang je een pdf met wat we tijdens het gesprek hebben doorgenomen via de mail, zodat je dit op ieder moment weer kan doornemen. Je kunt het gesprek ook opnemen via bijvoorbeeld de audiorecorder op je mobiel, zodat je het kan terugluisteren.

Voor wie al iets van Human Design weet; in dit gesprek vertel ik je over jouw Human Design aura type, de bijbehorende talenten en valkuilen, je autoriteit, profiel en gedefinieerde en ongedefinieerde centra.

Wat levert het op?

Het kennen van je handleiding maakt dat je jezelf beter begrijpt, waarom je doet zoals je doet, waarom dat soms niet helpend is en hoe het anders kan. Je ontdekt onder andere wat jouw natuurlijke manier van beslissingen nemen is, hoe je voelt of iets wel of niet bij je past en aan welke signalen je dit herkent. Je leert meer over je talenten en valkuilen en hoe je hiermee om kan gaan.

Leren door te experimenteren

Met alleen weten hoe dingen beter voor jou werken, kom je er niet. Je moet het echt gaan uitproberen om het te ervaren en het verschil te voelen. Dat kun je doen door kleine experimenten. De pdf die je ontvangt na de reading helpt je met het formuleren van kleine experimenten om te gaan ervaren hoe het is om op kleine schaal meer te gaan leven volgens jouw handleiding.

Jouw investering

Jouw handleiding (Human Design reading) de basis
1 online sessies van 1 – 1,5 uur + pdf van de sheets.
Investering 97,- incl. btw.

Wil jij je handleiding kennen?

Druk op de knop om dit gesprek aan te schaffen. Na je betaling, plan je het direct in via de kalender, waarbij je ook je geboortedatum, -tijd en plaats kan doorgeven. Deze gegevens heb ik nodig om jouw Human Design grafiek op te halen en het gesprek voor te bereiden. Weet je niet wat jouw precieze geboortetijd is? Vraag dan bij de gemeente een geboorteakte aan.

Wil je dieper gaan?

Het uitleggen van je handleiding is vooral eenrichtingsverkeer. Ik vertel en jij luistert. Waarbij ik natuurlijk regelmatig check of iets resoneert, maar we gaan hierbij niet in op situaties waar je mee zit. Wil je liever meer de diepte in en begrijpen waarom je tegen bepaalde thema’s in je leven aanloopt? Dan is mijn mentorship een betere keus. Daarbij loop ik 3 maanden met je mee en heb je 2x per maand met mij een call waarbij we dingen bespreken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. En natuurlijk komt jouw handleiding hierbij ook uitgebreid aan bod. Klik hier voor meer informatie.

Wat zeiden anderen?

“Super leuk hoe je het doet en heel interessant. En veel, dus ik ga er nog op m’n gemakje naar kijken :).” Anoniem

“Ik was van te voren een beetje huiverig dat praten over human design te zweverig voor me zou worden, maar door de fijne dosis nuchterheid van Erzsi werd het eigenlijk heel praktisch en toepasbaar.” Thessa

“Heel fijn om veel herkenning te horen, ik hield er wel een gevoel aan over dat ik goed bezig ben. 🙂Je vertelt het heel goed, rustig en duidelijk.” Anoniem