Human Design reading

Heb je wat gehoord over Human Design? En ben je benieuwd wat die grafiek van jou betekent?

In een Human Design reading neem ik je mee in de basis van jouw Human Design, zodat je niet alles zelf uit hoeft uit te zoeken.

Human Design is een superhandig systeem dat je helpt jezelf beter te leren kennen en je jouw eigen gebruiksaanwijzing geeft. Je leest er hier meer over. Maar zelf uitzoeken wat je allemaal ziet in je chart schrikt je wellicht af, want het is nogal een uitgebreid systeem.

Wat is een reading?

Met een reading bespaar je jezelf een hoop werk. Jij geeft jouw geboortegegevens (datum, tijd en plaats) aan me door en ik neem je vervolgens mee in de basis van jouw Human Design. Die basis bestaat uit jouw Human Design aura type, de bijbehorende talenten en valkuilen, je autoriteit, profiel en gedefinieerde en ongedefinieerde centra.

Een reading duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Na afloop ontvang je een pdf met wat we tijdens de reading hebben doorgenomen via de mail, zodat je dit op ieder moment weer kan doornemen. Je kunt de reading ook opnemen via bijvoorbeeld de audiorecorder op je mobiel, zodat je het kan terugluisteren.

Wat levert het op?

Human Design helpt je jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt onder andere wat jouw natuurlijke manier van beslissingen nemen is, hoe je voelt of iets wel of niet bij je past en aan welke signalen je dit herkent. Je leert meer over je talenten en valkuilen en hoe je hiermee om kan gaan.

Leren door te experimenteren

Human Design is geen quick fix. Met alleen weten hoe dingen beter voor jou werken, kom je er niet. Je moet het echt gaan uitproberen om het te ervaren en het verschil te voelen. Dat kun je doen door kleine experimenten. De pdf die je ontvangt na de reading helpt je met het formuleren van kleine experimenten om te gaan ervaren hoe het is om op kleine schaal meer te gaan leven volgens jouw Human Design.

Jouw investering

Human Design reading de basis
1 online sessies van 1 – 1,5 uur + pdf van de sheets.
Tot eind 2023 slechts € 50,- incl. btw.

Wil jij een reading?

Druk op de knop om een reading aan te schaffen. Na je betaling, plan je direct de reading in via de kalender, waarbij je ook je geboortedatum, -tijd en plaats kan doorgeven. Deze gegevens heb ik nodig om jouw Human Design grafiek op te halen en je reading voor te bereiden. Weet je niet wat jouw precieze geboortetijd is? Vraag dan bij de gemeente een geboorteakte aan.

Wil je dieper gaan?

Een reading is vooral eenrichtingsverkeer. Ik vertel en jij luistert. Waarbij ik natuurlijk regelmatig check of iets resoneert, maar we gaan hierbij niet in op situaties waar je mee zit. Wil je liever meer de diepte in en begrijpen waarom je tegen bepaalde thema’s in je leven aanloopt? Dan is Get Started met Human Design een betere keus. Daarbij kun je zelf aangeven waar je tegenaan loopt en leg ik je uit hoe dit met jouw design samenhangt. Klik hier voor meer informatie.