Human Design Sessies

Wil je begrijpen waarom je tegen bepaalde dingen aanloopt? En ben je ook benieuwd naar je Human Design?

In de Human Design sessies duiken we op basis van een aantal vragen/thema’s uit je leven in jouw Human Design en ga je ontdekken waar dit vandaan komt.

Human Design is een superhandig systeem dat je helpt jezelf beter te leren kennen, je eigen gebruiksaanwijzing. Maar die gebruiksaanwijzing zet je niet zo makkelijk zelf in elkaar, want Human Design is een nogal uitgebreid systeem.

De Human Design sessies bestaat uit 2 gesprekken waarin ik je meeneem in jouw Human Design in combinatie met de dingen die jij tegenaan loopt en anders mee om wilt gaan.

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan de 1e sessie geef jij aan me door welke vragen of thema’s je in de weg zitten, zodat ik je kan uitleggen hoe dit samenhangt met jouw Human Design. En waarom je bijvoorbeeld steeds in een bepaalde valkuil stapt, zodat je je hier bewust van kan worden. Dat is vaak al enorm helpend om hier op een andere manier mee om te gaan.

Na de sessie ontvang je een werkboek met wat we besproken hebben zodat je alles rustig kan teruglezen en er ook echt mee aan de slag kan. Je kunt de gesprekken zelf opnemen via bijvoorbeeld de audiorecorder op je mobiel, zodat je ze later kan terugluisteren.

Na 4-6 weken vindt de 2e sessie plaats, zodat we kunnen terugkijken op wat je eerste inzichten je tot dan toe hebben opgeleverd en eventuele nieuwe vragen beantwoord kunnen worden. Ook vertel ik je weer wat meer over jouw Human Design. En in de tussenliggende periode kun je eventuele vragen simpelweg naar me mailen.

Voel het verschil

Human Design is geen quick fix. Met alleen weten hoe dingen voor jou werken, kom je er niet. Je moet het echt gaan uitproberen om het te ervaren en het verschil te voelen. Dat vraagt lef en tijd. Want veranderen gaat niet vanzelf. Je gaat je af en toe afvragen waarom je hier ook alweer aan begonnen bent. Laat je daardoor vooral niet afschrikken. Het hoort erbij!

Wat levert het op?

Human Design helpt je jezelf beter te leren kennen. Je ontdekt onder andere welke manier van beslissingen nemen bij jou past, hoe je voelt of iets wel of niet bij je past en aan welke signalen je dit herkent. Je leert meer over je talenten en valkuilen en hoe je hiermee om kan gaan.

Hierdoor hoef je minder aan jezelf te twijfelen en krijg je meer zelfvertrouwen en energie. Want ergens over twijfelen en dingen uitstellen, vreet energie. Hoe meer je je Human Design toepast, hoe meer rust je krijgt in je hoofd en hoe lekkerder je in je vel zit.

Jouw investering

Human Design Sessies
2 online sessies van 1 uur + werkboek na iedere sessie.
€ 175,- incl. btw.

Wil jij aan de slag met jouw gebruiksaanwijzing?

Druk op de knop om de Human Design sessies aan te schaffen. Na je betaling, plan je direct de 1e sessie in via de kalender, waarbij je ook je geboortedatum, -tijd en plaats kan doorgeven. Deze gegevens heb ik nodig om jouw Human Design grafiek op te halen. Weet je niet wat jouw precieze geboortetijd is? Vraag dan bij de gemeente een geboorteakte aan. Na het inplannen ontvang je per mail een aantal vragen zodat ik het gesprek kan laten aansluiten bij wat er bij jou speelt. Ben jij er klaar voor?

Ben je ondernemer?

Twijfel je of je manier van werken en je aanbod passen bij jouw Human? Omdat je best vaak dagen hebt dat het ‘m allemaal net niet is. Waarop de inspiratie en motivatie ver te zoeken zijn. En je vooral in je hoofd zit en je druk maakt om todo’s en plannen die niet op gang komen? Ook dan kunnen deze sessies je helpen. We kijken dan vooral naar hoe je werkt in je bedrijf en of dat aansluit bij jouw Human Design.