Je future self blij maken

Hoe vaak maak jij je future self blij?
En dan bedoel ik gewoon jezelf maar dan over 5 minuten, 5 uur, dagen, weken, etc.

Om je een voorbeeld te geven; ik ben sinds dit jaar fulltime ondernemer, maar dat wilde ik al veel langer. Alleen schoof ik dat voor me uit want tja, dat is nogal een stap. Geen vast inkomen meer, meer klanten nodig, etc. En ik heb geen partner achter de hand met inkomen enzo.

Maar voor mezelf werken betekent ook; echte vrijheid hebben te gaan doen en ontdekken waar ik blij van word. Op mijn eigen voorwaarden werken. Mijn pad zelf bepalen.

Zo heb jij vast ook wel dingen in je bedrijf die je steeds uitstelt om wat voor reden dan ook (meestal angst…). Bijvoorbeeld met een nieuwsbrief of podcast beginnen, zichtbaarder zijn op social media, je website volledig vernieuwen, een nieuw aanbod ontwikkelen… whatever.

Van die dingen waarvan je weet dat je blij bent als je ze gedaan hebt of er in ieder geval aan begonnen bent. Maar die je stiekem toch steeds voor je uitschuift.

Terwijl je jezelf er in de toekomst (als je het gedaan hebt) er een enorm plezier mee doet. Die future self.

Want het zijn vaak dingen die je eigenlijk heel graag wil en waarvan je enorm veel inspiratie en energie krijgt als je er echt mee begint. Want laten we eerlijk zijn, dat beginnen is vaak ook het meest lastige.

Herkenbaar?

Kijk er dan eens op een andere manier naar.

Niet naar dat lastige begin waar je tegenaan hikt. Maar denk je in hoe fijn het voelt als je eenmaal begonnen bent.

Van die positieve energie kom je namelijk veel makkelijker op gang dan van die negatieve. 🔥

You can do it!