Wat is dat Human Design nou eigenlijk?

De eerste keer dat ik Human Design tegenkwam, dacht ik ‘interessant’. Maar met online meer erover zoeken, kwam ik vooral vage Amerikaanse sites tegen en haakte ik al snel weer af.

Een paar jaar geleden kwam ik het weer tegen en toen was de info duidelijker en interessanter.. Want de dingen die ik over mijn Design las, die klopten! En daar wilde ik meer over weten.

Jouw eigen gebruiksaanwijzing

Human Design geeft je inzicht in je eigen gebruiksaanwijzing. Het gaat over wat werkt voor jou en hoe je dat ontdekt. Hoe je het beste keuzes maakt. Hoe je je leven leeft op de manier die echt bij je past. Het helpt je jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Dat maakt het super interessant voor zelfontwikkeling en groei.

Jouw geboortemoment

Jouw Human Design is gebaseerd op de dag, tijd en plaats van je geboorte en hetzelfde moment 88 dagen daarvoor. Dat geboortemoment bepaalt hoe jouw Human Design grafiek er uitziet. Hierin zie je o.a. waar de verschillende planeten toen stonden. Het lijkt daarin een beetje op astrologie. Die grafiek geeft je allerlei inzichten in jezelf, je talenten en krachten, je valkuilen en nog veel meer. Hieronder zie je als voorbeeld mijn grafiek.

Human Design chart

Persoonlijk & zakelijk

Human Design kun je zowel persoonlijk als zakelijk gebruiken. Want het gaat over wat voor jou werkt, op allerlei gebieden. Ben jij bijvoorbeeld ondernemer en twijfel je of je manier van werken en je aanbod passen bij jouw Human? En heb je best vaak dagen dat het ‘m allemaal net niet is, waarop de inspiratie en motivatie ver te zoeken zijn en je vooral in je hoofd zit en je druk maakt om todo’s en plannen die niet op gang komen? Ook dan kan Human Design je helpen met ontdekken wat wel en niet werkt voor jou en hoe je daar beslissingen in kan nemen. En welke manier van marketing en sales het beste bij je past.

Wil jij jezelf beter leren kennen?

In Get Started met Human Design help ik je daarbij! In 2 (online) gesprekken van 1 uur en bijbehorende werkboeken leid ik je door jouw Human Design grafiek. Klik op deze link voor meer info en om te bestellen.