Mentorship

Ben jij toe aan een leven waar je echt blij van wordt?
Waarin je vol zelfvertrouwen doet wat past bij jou?
Zodat je op je 80e geen spijt hebt van
alles wat je niet hebt gedaan?

Dan is het tijd voor actie. Want 1 ding weet je zeker; de tijd tikt gewoon door. Of jij nou in actie komt of niet. En hoe langer jij twijfelt en uitstelt, hoe minder tijd er over blijft om te leven op de manier die echt bij je past.

Misschien herken je dit wel…

Van die dagen waarop je leven meer meh dan yeah voelt en meer energie kost dan het oplevert.

 • Omdat je te veel dingen doet waar je niet blij van wordt, maar geen nee durft te zeggen
 • Je te veel twijfelt of je iets wel of niet zal doen en daardoor te lang vasthoudt aan iets waarvan je allang weet dat het niet meer goed is voor je
 • Dagen waarop je weet dat er meer in zit, in jou en in je leven, maar het je ontbreekt aan zelfvertrouwen, motivatie en stiekem ook een tikkie lef om dingen te veranderen

Ik weet hoe jij je voelt…

Ik voelde me ook vaak meh. Deed te veel dingen die energie kostten omdat ik geen nee durfde te zeggen. Uit angst voor het teleurstellen van anderen en mogelijk commentaar. En omdat ik niet genoeg zelfvertrouwen had om mijn eigen grenzen te bewaken. Daardoor wist ik zelf niet eens meer wat ik nou echt leuk vond en wilde doen. Door Human Design ontdekte ik waar dit door kwam en hoe ik kan voelen of iets wel of niet bij me past. Hierdoor kan ik makkelijker keuzes maken en krijg ik steeds meer zelfvertrouwen.

Je bent niet raar

Human Design helpt je jezelf beter te begrijpen. En dat zorgt ervoor dat je meer op jezelf durft te vertrouwen. Dat bepaalde standaard dingen niet voor jou werken, betekent namelijk niet dat je gek of raar bent. Je bent gewoon anders. Uniek. Je hebt jouw eigen gebruiksaanwijzing, handleiding of hoe je het ook noemen wilt. En het is superhandig als je die ook echt leert kennen.

Toe aan meer zelfvertrouwen?

Podcast Muurbloempjes Laatbloeiers Erzsi de Letter

Dan is mijn mentorship iets voor jou. Gedurende 3 maanden help ik je je eigen handleiding te ontdekken en leren kennen, oftewel jouw Human Design. Zodat je beter begrijpt hoe jouw energie werkt, waarom je doet zoals je doet en waarom bepaalde dingen niet werken, zodat je van daaruit steeds meer kan gaan leven op de manier die echt bij je past.

Je krijgt waar jij behoefte aan hebt

Tijdens dit mentorship ben ik je cheerleader, schop onder je kont, luisterend oor oftewel dat waar jij behoefte aan hebt om echt aan de slag te gaan met dingen die je tijdens deze challenge op een rijtje hebt gezet. Samen kijken we wat voor jou op dit moment het meest belangrijk is en je een echte boost gaat geven om dat leven te gaan leven waar je echt blij van wordt. Dit mentorship is dus echt maatwerk en geen vastomlijnd programma.

Hoe ziet dat eruit?

 • 3 maanden mij aan je zij 
 • 6 online 1:1 gesprekken (60-90 minuten) oftewel 2 per maand
 • infosheets / werkboeken 
 • tussentijds contact via mail en WhatsApp of Telegram

Wat levert dat op?

Dat hangt verschilt per persoon. Ik help je jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Maar jij doet het echte werk. Want met inzicht alleen kom je er niet. Zelfvertrouwen krijg je door enge dingen te doen. En vervolgens te ontdekken dat het helemaal niet zo erg was als je van tevoren had bedacht.

Verwacht dus mogelijk wat frustraties en momenten waarop je denkt ‘waarom deed ik dit ook alweer’? Vooral als je bijvoorbeeld gaat experimenteren met dingen als op een andere manier beslissingen nemen dan je tot nu toe gewend was. Daar vindt je hoofd iets van. En dat mag ook, zo lang je er maar niet naar luistert. Want leven op de manier die echt bij je past, levert je veel op. Zoals meer plezier, energie, voldoening, innerlijke vrede, succes en verrassingen. Het gaat alleen niet vanzelf….

En nee, dat betekent geen bakken met huiswerk. Het betekent vooral beter naar jezelf luisteren en eerlijk durven zijn. Wat wil je echt en wat durf je wellicht nog niet? Want dat mag.

Iets voor jou?

Dit is iets voor jou als je:

 • voelt dat je niet doet wat echt bij je past
 • toe bent aan een leven waar je echt blij van wordt, vol zelfvertrouwen
 • en het moeilijk en/of eng vindt om in je eentje zulke veranderingen in gang te zetten

Dit is niet voor jou als:

 • je je Human Design chart helemaal van voor naar achter wil begrijpen
 • je niet bereid bent om stappen te zetten
 • veranderen voor jou echt een no-go is

Investering

De investering voor dit programma bedraagt 888,01 incl. btw.

Denk jij nu; ja, dat wil ik!?

Super leuk! Druk op de knop om je aan te melden.

Ja maar…..

Ik heb hier nu geen tijd voor

Het mentorship kost je slechts 2x per maand 1 – 1,5 uur voor een call. Tijd waarin jij je verhaal kwijt kan, even van alles van je af kan praten, waarin ik met je mee kan denken over hoe je anders met bepaalde zaken om kan gaan, je jezelf beter leert kennen doordat je meer inzicht krijgt in je eigen gebruiksaanwijzing. En waardoor je het uiteindelijk dus mogelijk rustiger krijgt en/of makkelijker met die drukte om kan gaan.

Ik heb hier nu geen geld voor

Geld is vaak een excuus omdat je iets eng vindt en je het mogelijk moeilijk om een dergelijk bedrag voor zoiets als dit uit te geven. Bedenk je echter wat het je oplevert om nu eens echt stappen te zetten naar het leven dat echt bij je past. Meer lol, meer zelfvertrouwen, meer van waar je echt blij van wordt. Hoeveel is dat je waard? Daarbij is betaling in 2 termijnen in overleg ook mogelijk.

Dit is niet het juiste moment

Gaat er ooit een echt juist moment komen of blijf je jezelf op de laatste plek zetten en de dingen die belangrijk zijn voor jou uitstellen? Je hebt niet eeuwig de tijd. 😉

Ik vind het te spannend

Snap ik. Met een nieuw iemand samenwerken vind ik meestal ook eng. En dan vraag ik mezelf altijd af; vind ik het spannend en leuk eng, gaat het me verder brengen, is het iets dat mijn comfort zone vergroot? Of is het niets voor mij en durf ik geen nee te zeggen?

Ik heb al soortgelijke trainingen gevolgd, boeken gelezen en dat leverde niks op

Waren dat trainingen waarin je ook zelf met de geleerde kennis aan de slag ging, of heb je vooral mentaal kennis opgedaan en hoopte je dat daardoor het kwartje zou vallen/je het licht zou zien en daardoor ineens zou durven wat je nu niet durft of voor je uitschuift? Zo werkt het vaak helaas niet met persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt jezelf niet naar zelfvertrouwen denken. Zelfvertrouwen krijg je door (enge) dingen te doen. En daardoor te groeien. En dat gaat makkelijker als iemand een tijdje met je meeloopt zodat je over je twijfels en onzekerheden kan praten en je helpt om de beren op de weg opzij te schuiven. Dan ga je pas echt resultaten zien.

Liever eerst kennismaken? Mail me voor een kennismakingsgesprek of vul dit formulier hieronder in. No strings attached!

Wat zeggen anderen?

“Al enige tijd schuurde het tussen mij en de vele werkzaamheden binnen mijn werk. Hoewel ik geniet van wat ik doe, werd ik ook steeds meer geleefd door al het andere en dat zette zich vast, het haalde de flow uit mijn werk.

Mbv Human Design weet Erzsi keer op keer een draai te geven om je werk zo vorm te geven dat het wél energie, rust en overzicht geeft. Dat is niet alleen fijn, maar draagt ook bij aan een mildere blik naar jezelf.

Het hoeft niet allemaal te gaan zoals ‘het hoort’, je eigen flow brengt het meeste. Erzsi is daarin oplossingsgericht, heeft humor, lekker direct en kan out of the box met je meedenken.”

Céline

“Erzsi is erg betrokken, luistert goed en is altijd goed voorbereid. Ik was van te voren een beetje huiverig dat praten over human design te zweverig voor me zou worden, maar door de fijne dosis nuchterheid van Erzsi werd het eigenlijk heel praktisch en toepasbaar. 

Ik vond het heel prettig dat ik na elke afspraak een werkboek kreeg met steeds een fijn overzicht waar we het over hadden gehad. Hierdoor werd mijn gehele design steeds duidelijker en heb ik een goed naslagwerk waar ik altijd op terug kan vallen.

Door dit programma heb ik nu veel duidelijkere handvatten en weet waar ik op terug moet grijpen als ik met bepaalde aspecten in het leven worstel.”

Thessa

Van meh naar yeah Erzsi de Letter