Orde in de Chaos

Voelt je business meer meh dan yeah?
Heb je plannen waar je maar niet aan begint?
Twijfel je over je aanbod en richting?

Dit soort dingen zijn behoorlijk killing voor je inspiratie en motivatie.
Ze blokkeren de energie om met plezier je werk te doen en je bedrijf verder te laten groeien. Tijd om dat te veranderen!

Je hebt van die momenten dat je er zelf niet meer uitkomt. Dat je het gevoel hebt dat je vastzit in je bedrijf en je je afvraagt waarom je ook alweer ondernemer bent. Terwijl je diep van binnen ook wel weet dat dit echt is wat je te doen hebt en je al een heleboel goed op de rit hebt.

Met Orde in de Chaos kijk ik met jou naar waarom je vastloopt en waar je behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld:

 • een duidelijke strategie voor je (content)marketing en sales
 • je online zichtbaarheid verbeteren
 • eindelijk met e-mail marketing beginnen
 • een concreet stappenplan voor je nieuwe plannen
 • helder krijgen wat niet meer klopt in je aanbod en hoe je dat kan veranderen

Wat levert dat op?

Doel van Orde in de Chaos is om het plezier terug te brengen in het ondernemen. Weg met die dingen waar je tegenaan hikt. Weer blij worden van wat je doet en vol inspiratie en motivatie verder kunnen. Zodat het vuurtje voor je bedrijf niet uitdooft, maar juist weer flink wordt aangewakkerd.

Er zijn verschillende opties:

 • Light: een online sessie van 1 uur + follow-up op een later tijdstip van 30 minuten. Hierin sparren we over een gerichte vraag of probleem. Ik denk met je mee over de verschillende mogelijkheden om dit aan te pakken en wat logische stappen zijn.
  Kosten € 150,- excl. btw. en inclusief opname.

 • Deep dive: 3 uur op locatie inclusief wandeling en follow-up op een later tijdstip van 30 minuten, inclusief tussentijds contact per mail of via Telegram. Deze is vooral geschikt als je niet helemaal helder hebt waarom je vastloopt in je bedrijf. Dit zoeken we tijdens de deep dive samen uit. Locatie vlakbij Den Haag.
  Kosten: € 350,- excl. btw.
 • Traject: een traject van 3 of 6 maanden met diverse online sessies van 30 minuten of 1 uur. Hierin gaan we aan de slag met jouw vraagstuk en kun je tussendoor vragen stellen per mail en bijvoorbeeld content met me delen voor feedback.
  Mail me voor de kosten en mogelijkheden.

Yes, ik heb interesse!

Super leuk! Mail me voor meer informatie. Liever eerst kennismaken? Reserveer dan een call van 30 minuten hieronder. No strings attached!