Over mij

Erzsi de Letter

Wie ben ik

Hi, ik ben Erzsi, the boss van deze toko. En ja, de Letter is echt mijn achternaam. 😉

Ik help je als je leven en je werk of je bedrijf te veel kabbelen, te weinig uitdagend is en te weinig plezier brengen. Als je voelt dat er meer in zit, maar je daar zelf niet uitkomt.

Je kan me een beetje zien als een oplaadpaal, iemand die je helpt de energie, inspiratie en het vertrouwen in jezelf te vinden. Waardoor je weer weet waar je naartoe wilt en gelooft dat je daar ook echt kan komen.

Erzsi de Letter
achtergrond

A bit more about me


Na jarenlang in verschillende banen gewerkt te hebben was ik klaar met het kantoorleven. Ik wilde meer afwisseling en zelf mijn richting bepalen. Trainingen en cursussen volgen waar ik blij van word. Zo ben ik in Human Design gedoken en volg ik een opleiding Astrologie. En ontwikkel ik mezelf en mijn bedrijf.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing, werkte ik eerst een aantal jaar als Online Marketing VA en tekstschrijver. Maar ik wilde niet meer alleen uitvoerend bezig zijn, dus werd het tijd voor een stap in een nieuwe richting.

Ik ben namelijk op mijn best als ik met anderen mag meekijken naar wat slimmer of anders kan, waar nog iets ontbreekt en welke kansen en mogelijkheden onbenut blijven. Met een oogje op je Human Design chart. Zo help ik je ontdekken hoe je je leven en je werk of bedrijf zo inricht, dat het echt bij je past. Bij wie je werkelijk bent. Onder al die laagjes conditionering.

En verder? Ben ik alleenstaand ouder van een puberdochter, Feyenoord-fan, dol op 90’s en 00’s R&B, maar ook pop, salsa/bachata, musicals en meer, heb ik een Turnen Dames 2 jurybrevet (en kijk ik dus ook graag naar EK’s en WK’s), kan ik niet zonder bewegen, sporten (kijken en doen) en lezen. En jij?

Wil jij meer energie, inspiratie en motivatie?

Mail naar erzsi@metpenenpapier.nl voor
een vrijblijvend kennismakingsgesprek.