Over mij

Hallo, ik ben Erzsi, oprichter van Met Pen en Papier. Naast mijn part-time baan, ben ik actief als Virtual Assistant.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei ondersteunende werkzaamheden. Zo was ik ruim 6 jaar werkzaam bij een uitgeverij, eerst als Management Assistent en vervolgens als Marketing & Sales Coördinator. Daarna werkte ik bijna 6 jaar bij bij een trainingsinstituut als Office/Project Manager. En inmiddels al ruim 2,5 jaar als Marketing & Sales Coördinator bij een Telecomservices bedrijf. Je vindt hier mijn LinkedIn profiel

Al die kennis en ervaring kan ik perfect inzetten als virtual assistant.

Waarom Met Pen en Papier?

Mijn hele leven ben ik al dol op schrijven, gewoon ouderwets met pen en papier. Op de lagere school vond ik lijstjes overschrijven daarom geen enkel probleem, helemaal niet met zo’n fijne vulpen. In mijn tienerjaren begon ik met brieven schrijven en had ik op een gegeven moment meer dan 80 penvriendinnen over de hele wereld. En die brieven werden allemaal met de hand geschreven.

Ook tijdens mijn studie en later op werk, schreef ik het liefst alle aantekeningen e.d. met de hand. Dat werkt voor mij het fijnst. En zo schrijf ik tegenwoordig nog steeds van alles; boodschappenlijstjes, to-do-lijstjes, in mijn bullet journal en van vroeger is nog een penvriendin overgebleven.

En toen ik bezig met het opzetten van dit bedrijf kwam die naam automatisch omhoog; Met Pen en Papier. Want die middelen zal ik ook hierbij regelmatig inzetten voor mijn aantekeningen en/of ideeën.

Mail naar erzsi@metpenenpapier.nl om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Mag ik ook voor jou gaan aantekening gaan maken?