Over mij

Erzsi de Letter

Wie ben ik

Hi, ik ben Erzsi, eigenaar van Met Pen en Papier. Naast mijn parttime baan als Content Marketeer, ben ik actief als Online Marketing Assistent en freelance tekstschrijver.

Bij mij kun je terecht voor het schrijven van allerlei verschillende soorten teksten, creëren van overzicht, ondersteuning bij organisatie en een frisse blik om te zien dingen beter of anders kunnen.

Erzsi de Letter, Met Pen en Papier
waarom

Met Pen & Papier


Mijn hele leven ben ik al dol op schrijven, gewoon ouderwets met pen en papier. Op de lagere school vond ik lijstjes overschrijven daarom geen enkel probleem, helemaal niet met zo’n fijne vulpen. In mijn tienerjaren begon ik met brieven schrijven en had ik op een gegeven moment meer dan 80 penvriendinnen over de hele wereld. En die brieven werden allemaal met de hand geschreven.

Ook tijdens mijn studie en later op werk, schreef ik het liefst alle aantekeningen e.d. met de hand. Dat werkt voor mij het fijnst. En zo schrijf ik tegenwoordig nog steeds van alles; artikelen, aantekeningen, ideeën, to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes en van vroeger is nog een penvriendin overgebleven.

Dus toen ik bezig met het opzetten van dit bedrijf kwam die naam automatisch omhoog; Met Pen en Papier. Want zo begon het.

Mag ik ook voor jou gaan schrijven?

Mail naar erzsi@metpenenpapier.nl voor
een vrijblijvend kennismakingsgesprek.