Over mij

Erzsi de Letter

Wie ben ik

Hi, ik ben Erzsi, eigenaar van Met Pen en Papier. En ja, de Letter is echt mijn achternaam.

Ik help je als je een beetje vastzit in de sleur van je bedrijf. Als je ergens tegenaan loopt en iemand kan gebruiken die met een frisse blik met je meedenkt en kijkt. En die je een subtiele schop onder je kont geeft om die stappen te zetten waarvan je weet dat ze nodig zijn.

Erzsi de Letter
achtergrond

A bit more about me


Na jarenlang in verschillende banen gewerkt te hebben was ik klaar met het kantoorleven. Ik wilde zelf mijn richting bepalen, trainingen en cursussen volgen waar ik blij van word. Lekker werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

In die jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van (content) marketing en veel teksten geschreven. Maar ik wilde niet meer alleen uitvoerend bezig zijn.

Ik ben namelijk op mijn best als ik kan helpen om dingen slimmer of beter te doen. Mee mag kijken naar kansen en mogelijkheden die onbenut blijven. Rust en richting kan brengen.

Als je een beetje bekend bent met met Human Design; ik ben een generator. Een wandelende energiebron die de boel graag weer in beweging brengt. Stap in mijn energieveld en laadt je eigen batterij weer op.

Wil jij meer energie, inspiratie en motivatie?

Mail naar erzsi@metpenenpapier.nl voor
een vrijblijvend kennismakingsgesprek.