Over mij

Erzsi de Letter

Wie ben ik

Hi, ik ben Erzsi, the boss van deze toko. En ja, de Letter is echt mijn achternaam. 😉

Ik help je als je een beetje vastzit in de sleur van je bedrijf. Als je ergens tegenaan loopt in je aanbod, marketing, manier van werken en iemand nodig hebt die met een frisse blik met je meedenkt en kijkt.

Je kan me een beetje zien als een oplaadpaal, iemand die je helpt de energie, inspiratie en het vertrouwen in jezelf te vinden. Waardoor je weer weet waar je naartoe wilt en gelooft dat je daar ook echt kan komen.

Erzsi de Letter
achtergrond

A bit more about me


Na jarenlang in verschillende banen gewerkt te hebben was ik klaar met het kantoorleven. Ik wilde meer afwisseling en zelf mijn richting bepalen. Trainingen en cursussen volgen waar ik blij van word. Zo ben ik in Human Design gedoken en volg ik een opleiding Astrologie. En ontwikkel ik mezelf en mijn bedrijf.

In die kantoorjaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van online marketing, websites en tekst schrijven en diverse opleidingen gedaan. Maar ik wilde niet meer alleen uitvoerend bezig zijn, dus werd het tijd voor een stap in een nieuwe richting.

Ik ben namelijk op mijn best als ik met anderen mag meekijken naar wat slimmer of beter kan, waar nog iets ontbreekt en welke kansen en mogelijkheden onbenut blijven. In bijvoorbeeld marketing en je manier van werken. Met een oogje op je Human Design chart. Zo breng ik rust en richting, zodat je weet wat je te doen hebt en weer aan de slag kan.

En verder? Ben ik alleenstaand ouder van een puberdochter, Feyenoord-fan, dol op 90’s en 00’s R&B, maar ook pop, salsa/bachata, musicals en meer, heb ik een Turnen Dames 2 jurybrevet (en kijk ik dus ook graag naar EK’s en WK’s), kan ik niet zonder bewegen, sporten (kijken en doen) en lezen. En jij?

Wil jij meer energie, inspiratie en motivatie?

Mail naar erzsi@metpenenpapier.nl voor
een vrijblijvend kennismakingsgesprek of plan hier een gratis meedenksessie in.