Podcast

Podcast Muurbloempjes Laatbloeiers Erzsi de Letter

Luister je mee?

De podcast voor muurbloempjes en laatbloeiers

Jaja, er is nu ook een podcast! Hierin neem ik je mee in onderwerpen als twijfelen, uitstellen, keuzes maken, zelfvertrouwen, durven kiezen voor jezelf. Met een vleugje spiritualiteit, Human Design en astrologie. Om je ook zo te inspireren om te gaan doen wat je wil doen.

Veel luisterplezier!

Je kunt de podcast ook rechtstreeks op Spotify luisteren. Druk op volgen/follow en je krijgt een seintje wanneer er weer een nieuwe podcast voor je klaarstaat. Ben je fan van de podcast? Laat het me weten door een waardering te geven via de profielpagina op Spotify via de sterren. En je kan ‘m natuurlijk ook delen op jouw social media accounts.
Wordt enorm gewaardeerd! 😁

Enne, wil je iets met me delen naar aanleiding van een podcast? Stuur me een mail op erzsi@metpenenpapier.nl of ga naar mijn Instagram en stuur me een DM.