Van meh naar yeah

Voelt je leven meer meh dan yeah?
Heb je plannen waar je maar niet aan begint?
Twijfel je over wat nou echt bij je past?

Dat soort dingen zijn behoorlijk killing voor je energie.
Tijd om dat te veranderen!

Misschien herken je dit wel…

Van die dagen waarop je leven meer meh dan yeah voelt en meer energie kost dan het oplevert.

 • Dagen waarop je teveel in je hoofd zit, continu twijfelt of je iets wel of niet zal doen en of iets wel goed genoeg is
 • Dagen waarop je net niet doet waar je blij van wordt en je je afvraagt of wat je doet nou wel echt bij je past
 • Dagen dat alles voelt als een sleur, die groundhog-day die zichzelf blijft herhalen. En die je wel heel graag anders wil, maar hoe?
 • Dagen waarop je weet dat er meer in zit, in jou en in je leven, maar het ontbreekt je aan motivatie en inspiratie om echt dingen te gaan veranderen

Tijd om daar iets aan te doen!

Van meh naar yeah is een traject van 5 maanden waarin je met behulp van Human Design je leven meer laat aansluiten op wie je bent en wat bij je past. Je ontdekt je talenten en hoe je daar meer uit kan halen. Je valkuilen en hoe je daar minder snel in trapt. En nog veel meer. Zodat je met meer energie, inspiratie en motivatie verder kan.

Hoe ziet dat eruit?

Tijdens het traject ga je uitspreken waar je tegenaan loopt, op vast loopt of van weg loopt. We duiken samen in je Human Design chart voor inzicht in hoe je ontdekt wat echt bij je past. En van daaruit ga je experimenteren met wat wel werkt voor jou.

Wat levert dat op?

Dat hangt verschilt per persoon. Ik help je jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Maar het echte werk wordt door jou gedaan. Want met inzicht alleen kom je er niet. Daar moet je iets mee doen als je wilt dat er dingen veranderen. En zoals je waarschijnlijk weet, veranderen gaat meestal niet vanzelf. 😉

Verwacht dus mogelijk wat frustraties en momenten waarop je denkt ‘waarom deed ik dit ook alweer’? Vooral als je bijvoorbeeld gaat experimenteren met dingen als op een andere manier beslissingen nemen dan je tot nu toe gewend was. Daar vindt je hoofd iets van. En dat mag ook, zo lang je er maar niet naar luistert. Want leven op de manier die echt bij je past, levert je veel op. Zoals meer voldoening, innerlijke vrede, succes en verrassingen. Het gaat alleen niet vanzelf….

Wat krijg je allemaal?

 • 5 online 1:1 sessies: Samen ontdekken wat niet werkt en waarom en hoe dingen anders of beter kunnen. Deze kunnen online of live (inclusief wandeling) plaatsvinden.
 • 5 werkboeken: Na iedere sessie ontvang je een werkboek met theorie en uitleg over belangrijke elementen uit jouw Human Design plus experimenten en/of oefeningen.
 • 1 afstemming: Ik tune in op jouw energie en schrijf op wat die jou te vertellen heeft. Wat je zelf vaak wel weet, maar nog niet op durft te vertrouwen.
 • 24/5 support: Gedurende het traject kun je me 24/5 alles vragen via Telegram of per mail en check ik ook regelmatig in bij jou. Voor als je het moeilijk vindt om zelf aan de bel te trekken.

Iets voor jou?

Dit is iets voor jou als:

 • je leven nu meer meh dan yeah voelt
 • je voelt dat je niet volledig doet wat bij je past
 • en je daardoor worstelt met je energie en plezier in het leven

Dit is niet voor jou als:

 • je je Human Design chart helemaal van voor naar achter wil begrijpen
 • je niet bereid bent om stappen te zetten
 • veranderen voor jou echt een no-go is

Wat zeggen anderen?

Céline volgde dit traject als ondernemer en wilde weer met meer plezier in haar bedrijf werken. Dit is wat ze erover zei:

Ik heb Erzsi in dit traject leren kennen als een bevlogen, creatief mens.

Al enige tijd schuurde het tussen mij en de vele werkzaamheden binnen mijn werk. Hoewel ik geniet van wat ik doe, werd ik ook steeds meer geleefd door al het andere en dat zette zich vast, het haalde de flow uit mijn werk.

Mbv Human Design weet Erzsi keer op keer een draai te geven om je werk zo vorm te geven dat het wél energie, rust en overzicht geeft. Dat is niet alleen fijn, maar draagt ook bij aan een mildere blik naar jezelf. Het hoeft niet allemaal te gaan zoals ‘het hoort’, je eigen flow brengt het meeste.

Erzsi is daarin oplossingsgericht, heeft humor, lekker direct en kan out of the box met je meedenken.

Yes, ik heb interesse!

Super leuk! Mail me voor meer informatie of vul dit formulier hieronder in. No strings attached!

Van meh naar yeah Erzsi de Letter