Van meh naar yeah

Voelt je leven of je bedrijf meer meh dan yeah?
Heb je plannen waar je maar niet aan begint?
Twijfel je over wat nou echt bij je past?

Dat soort dingen zijn behoorlijk killing voor je energie.
Tijd om dat te veranderen!

Misschien herken je dit wel…

Van die dagen waarop je leven meer meh dan yeah voelt en meer energie kost dan het oplevert.

 • Omdat je te veel dingen doet waar je niet blij van wordt, waardoor dagen als een sleur voelen en je sprankeling en energie mist
 • Je te veel denkt en twijfelt of je iets wel of niet zal doen en daardoor soms ook te lang vasthoudt waarvan je allang weet dat het niet meer werkt
 • Dagen waarop je weet dat er meer in zit, in jou en in je leven, maar het je ontbreekt aan motivatie, richting en stiekem ook een tikkie lef om echt dingen te veranderen

Tijd om daar iets aan te doen!

In Van meh naar yeah ga je in 5 maanden, met behulp van Human Design, je leven en/of je bedrijf meer laat aansluiten op wie je bent en wat bij je past. Je ontdekt je talenten en hoe je daar meer uit kan halen. Je valkuilen en hoe je daar minder snel in trapt. En nog veel meer. Zodat je met meer energie, zelfvertrouwen en inspiratie verder kan.

Hoe ziet dat eruit?

Tijdens deze periode ga je uitspreken waar je tegenaan loopt, op vast loopt of van weg loopt. We duiken samen in je Human Design chart om jezelf beter te leren kennen, wat wel en niet werkt voor jou, hoe je ontdekt wat echt bij je past. En van daaruit ga je experimenteren met wat wel werkt voor jou.

Ben je ondernemer, dan kijken we vooral naar of wat je doet in je bedrijf en je marketing/sales wel echt bij je passen. En zo niet, hoe dit beter of anders kan. Zodat je weer blij wordt van je bedrijf en van je marketing.

Wat levert dat op?

Dat hangt verschilt per persoon. Ik help je jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Maar jij doet het echte werk. Want met inzicht alleen kom je er niet. Daar moet je iets mee doen als je wilt dat er dingen veranderen. En zoals je waarschijnlijk weet, veranderen gaat meestal niet vanzelf. 😉

Verwacht dus mogelijk wat frustraties en momenten waarop je denkt ‘waarom deed ik dit ook alweer’? Vooral als je bijvoorbeeld gaat experimenteren met dingen als op een andere manier beslissingen nemen dan je tot nu toe gewend was. Daar vindt je hoofd iets van. En dat mag ook, zo lang je er maar niet naar luistert. Want leven op de manier die echt bij je past, levert je veel op. Zoals meer plezier, energie, voldoening, innerlijke vrede, succes en verrassingen. Het gaat alleen niet vanzelf….

Wat krijg je allemaal?

 • 5 online 1:1 sessies: Samen ontdekken wat niet werkt en waarom en hoe dingen anders of beter kunnen. Deze vinden online plaats en duren 60-90 minuten.
 • 5 werkboeken: Na iedere sessie ontvang je een werkboek met theorie en uitleg over belangrijke elementen uit jouw Human Design plus experimenten en/of oefeningen.
 • Support: Gedurende het programma kun je me per mail van alles vragen en check ik ook regelmatig in bij jou. Voor als je het moeilijk vindt om zelf aan de bel te trekken.

Iets voor jou?

Dit is iets voor jou als:

 • je leven en/of je bedrijf nu meer meh dan yeah voelen
 • je voelt dat je niet volledig doet wat bij je past
 • en je daardoor niet zoveel energie en plezier hebt als je wilt

Dit is niet voor jou als:

 • je je Human Design chart helemaal van voor naar achter wil begrijpen
 • je niet bereid bent om stappen te zetten
 • veranderen voor jou echt een no-go is

Investering

De investering voor dit programma bedraagt 750,- excl. btw (907,50 incl. btw).

Wat zeggen anderen?

“Al enige tijd schuurde het tussen mij en de vele werkzaamheden binnen mijn werk. Hoewel ik geniet van wat ik doe, werd ik ook steeds meer geleefd door al het andere en dat zette zich vast, het haalde de flow uit mijn werk.

Mbv Human Design weet Erzsi keer op keer een draai te geven om je werk zo vorm te geven dat het wél energie, rust en overzicht geeft. Dat is niet alleen fijn, maar draagt ook bij aan een mildere blik naar jezelf.

Het hoeft niet allemaal te gaan zoals ‘het hoort’, je eigen flow brengt het meeste. Erzsi is daarin oplossingsgericht, heeft humor, lekker direct en kan out of the box met je meedenken.”

Céline

“Erzsi is erg betrokken, luistert goed en is altijd goed voorbereid. Ik was van te voren een beetje huiverig dat praten over human design te zweverig voor me zou worden, maar door de fijne dosis nuchterheid van Erzsi werd het eigenlijk heel praktisch en toepasbaar. 

Ik vond het heel prettig dat ik na elke afspraak een werkboek kreeg met steeds een fijn overzicht waar we het over hadden gehad. Hierdoor werd mijn gehele design steeds duidelijker en heb ik een goed naslagwerk waar ik altijd op terug kan vallen.

Door dit programma heb ik nu veel duidelijkere handvatten en weet waar ik op terug moet grijpen als ik met bepaalde aspecten in het leven worstel.”

Thessa

Wil jij dit ook?

Super leuk! Mail me voor een kennismakingsgesprek of vul dit formulier hieronder in. No strings attached!

Van meh naar yeah Erzsi de Letter