Workshop Human Design en opstellingen

Ontdek wat je tegenhoudt
om te worden wie je echt wil zijn.

Hoe zou het zijn als je jezelf wat beter begreep?
Jezelf niet meer raar vindt, maar begrijpt waarom je doet zoals je doet?
Als je je valkuilen voor bent in plaats van er steeds weer instapt?

Maak kennis met Human Design

Tijdens deze dagvullende workshop nemen we je mee in de wereld van Human Design en opstellingen.

Human Design is jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, die helpt ontdekken wat écht bij jou past. Het geeft je onder andere inzicht in op welke manier jij je door de wereld beweegt, hoe je het beste tot je recht komt, hoe je weet of iets wel of niet goed voor je is, hoe je het beste beslissingen neemt en meer.

Tijdens opstellingen, ook wel bekend als systemisch werk, ontdek je onbewuste patronen bij jezelf of in een systeem. Dit maak je zichtbaar in een opstelling, vaak met behulp van representanten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor verandering. Deze helpen je nog meer jezelf te zijn.

Human Design en opstellingen

De combinatie van Human Design en opstellingen maakt het mogelijk om dieper te gaan en inzicht te krijgen in de onderstroom. Samen vormen Human Design en opstellingen een magische combinatie voor zowel persoonlijke als professionele groei. 

Tijdens deze workshop ga je ontdekken welke blokkades er zijn, hoe je deze overwint en wat de volgende stappen zijn om je dromen waar te maken. Je krijgt niet alleen inzicht in je eigen design, maar ook over de andere types en mogelijkheden. Want we zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde.

Theorie en oefeningen wisselen elkaar af. Je gaat in groepjes met elkaar aan de slag met opdrachten en diverse opstellingen doen. Het wordt dus echt interactief. Met maximaal 10 deelnemers zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Wat gaan we doen

 • Ontdek hoe jouw gebruiksaanwijzing eruit ziet en of deze klopt met hoe je nu door het leven gaat
 • Blokkades identificeren en ontdekken hoe je deze kan overwinnen
 • Concrete stappen stappen zetten richting jouw persoonlijke en/of zakelijke doelen

Praktische informatie

Deze workshop staat een aantal keer gepland in het eerste voorjaar van 2024. Kies welke datum jou het beste uitkomt en meld je aan.

 • Data:
  • vrijdag 8 maart – voor iedereen
  • woensdag 17 april – voor ondernemers, focus op jou en je bedrijf
 • Tijd: 10 – 16 uur
 • Locatie:
  • 8 maart: Delftstede – Yoena, Centrum voor BewustZijn, Phoenixstraat 66/202, Delft
  • 17 april: omgeving Delft
 • Investering: € 149,- excl. btw
 • Inclusief lunch, koffie, thee, lekkers en veel persoonlijke aandacht

Laat je dromen niet langer wachten 

Met deze workshop zet je de volgende stap naar worden wie je altijd al hebt willen zijn. Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw eigen pad naar succes creëert!

De trainers

Natasja Aussems

NLP Master, MBIT en Human Design coach, trainer, familie- en organisatie opsteller,

Coacht en traint al jaren zowel jongeren als volwassenen om weer hun hart te volgen, in hun kracht te staan en vol vertrouwen in zichzelf te geloven.

Het is mijn missie en passie om je weer vanuit je hart te laten stralen, doen waar je energie van krijgt. Je te inspireren om te groeien, te ontwikkelen en je eigen unieke plek in te nemen.

Erzsi de Letter

Na jaren als o.a. online marketeer en tekstschrijver te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, heb ik inmiddels de switch gemaakt naar werken met Human Design.

Mijn missie is om anderen te inspireren en helpen ontdekken hoe je je leven en je werk of bedrijf zo inricht, dat het echt bij je past.

Zodat je makkelijker in beweging komt, minder twijfelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Met behulp van o.a. Human Design.

Meer reacties

Fantastisch. Wat het mij heeft gebracht is inzicht in mezelf op een heel veilige manier.” Corry Brons

“Een uitdagende vorm die mij uitnodigde om helderheid te krijgen en vooral ook door dit te mogen voelen/ervaren. Het geeft energie om volgende stappen te gaan zetten.” Agnes de Klerk